Carlbergveien Vask&Rens

En ren fornøyelse!

Vaskeriet har siden starten i 1991 opparbeidet en god kundekrets.

Vi tilbyr både vask og rens.

Skjorteservice – vi henter dine skjorter på din arbeidsplass, vasker, stryker og leverer dem tilbake for 25,- pr skjorte inkl. mva. Ta kontakt for avtale.

Spesielt for bedriftskunder tar vi store eller små oppdrag med arbeidstøy, matter, mopper, håndklær, sengetøy, gardiner, m.m. Dette gjør vi for alle typer bedrifter: Industri-, handels- og servicebedrifter, hotell og overnattingssteder, bakerier, butikker, restaurant- og serveringssteder, institusjoner og behandlingssenter, frisørsalonger, massasjesteder, treningssenter, spa, osv.

Vi tar også oppdrag for privatkunder. Vaskbare ryer og matter som tåler trommelvask, dyner, puter, overmadrasser, sengetøy, jakker og skjorter m.m.

Vi tilbyr også skånsom rens av dresser, kjoler, kåper, dunjakker m.m.

For å gjøre det lett for våre bedriftskunder i Mosseregionen tilbyr vi henting og levering av tøy. Vi har også gode parkeringsmuligheter.

VELKOMMEN

Åpningstider:
Mandag – fredag: 08:00 – 15:30
Lørdag: Stengt

 

Telefon i åpningstiden:
479 25 323

E-post:
vaskeri@personalpartner.no

Caroline Strøm Østensen
Arbeidsleder Carlbergveien Vask&Rens
938 84 614

Personalpartners tiltak i forbindelse med Covid-19

Oppdatert tirsdag 11.01.2022:

På bakgrunn av nasjonale tiltak i forbindelse med koronaviruset, ser vi oss nødt til å tilpasse tilbudet fra våre arbeidsstasjoner.
Ved at vi sammen tar raske og gode grep, håper vi å bidra så godt vi kan til at spredningen reduseres og at færrest mulig blir smittet og alvorlig syke.

Avdelingene som holder åpen kan ha redusert bemanning og følger sikkerhetstiltak.

Vi oppfordrer derfor alle til å følge med på videre informasjon fra www.FHI.no og din kommune sin hjemmeside: MossVåler og Råde.

Ta gjerne kontakt med oss om dere har spørsmål.