Carlbergveien Bruktmarked

Carlbergveien Bruktmarked er en av Personalpartners arbeidsstasjoner. Som arbeidsstasjon tilrettelegger vi for alle som jobber her ut i fra den enkeltes helseutfordringer. Her har vi til enhver tid 14 personer i jobb, i tillegg til 2 arbeidsledere i henholdsvis 100 % og 50 % stilling. I vår butikk har vi et bredt utvalg av varierte og spennende arbeidsoppgaver og vi har et stort fokus på arbeidsmiljø. Arbeidslederne følger tett opp de som er i arbeidspraksis hos oss, og vi har jevnlige trepartsamtaler med den enkelte deltager og deres respektive jobbkonsulenter som følger dem opp.

Alle varer vi selger er varer vi har fått. Vi kjøper derfor ikke produkter for deretter å selge. Vi har blant annet brune- og hvitevarer, tøy, alle mulige møbler, bilder, musikk, filmer, bøker, serviser, pynteting, tepper og tekstiler. Alle som jobber i butikken har navneskilt og arbeidsantrekk slik at kunden ser hvem som jobber hos oss og for at vi kan yte god service. Dette gjelder også de som er sjåfører og hjelpemann på bil når vi er ute og henter varer hos kunder. Vi er i tillegg opptatt av at kundene våre skal oppleve butikken som ren og ryddig, så vi vasker alt vi får inn i oppvaskmaskin samt at vi steamer alt av tekstiler. Dette gjør butikken til en hyggelig arbeidsplass som vi er stolte av. Vi har en egen Facebook side hvor vi med jevne mellomrom legger ut bilder av utvalgte varer. Gå gjerne inn på siden vår og ta en titt.

Velkommen til en hyggelig handel!

Du finner oss i Carlbergveien 8A, rett over veien for Personalpartner og ved siden av Rygge storsenter.

Åpningstider:
Mandag – fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 16.00

Telefon i åpningstiden:
479 17 782

E-post:
sven.age.markussen@personalpartner.no

Sven Åge Markussen
Arbeidsleder Carlbergveien Bruktmarked
913 71 391

Personalpartners tiltak i forbindelse med Covid-19

Oppdatert tirsdag 10.august:

På bakgrunn av nasjonale tiltak i forbindelse med koronaviruset, ser vi oss nødt til å tilpasse tilbudet fra våre arbeidsstasjoner.
Ved at vi sammen tar raske og gode grep, håper vi å bidra så godt vi kan til at spredningen reduseres og at færrest mulig blir smittet og alvorlig syke.

Avdelingene som holder åpen kan ha redusert bemanning og følger sikkerhetstiltak.

Vi oppfordrer derfor alle til å følge med på videre informasjon fra www.FHI.no og din kommune sin hjemmeside: MossVåler og Råde.

Ta gjerne kontakt med oss om dere har spørsmål.