Delete IT

Delete IT er en arbeidsstasjon som spesialiserer seg på IT-oppdrag. Avdelingen har romslige soneinndelte lokaler, og det er tilrettelagt for at de ansatte kan jobbe i ulike omgivelser. Delete IT tar oppdrag som genererer flere forskjellige arbeidsoppgaver. Vi utfører blant annet ulike typer sletteoppdrag, demontering og montering, kildesortering, feilsøking, oppsett av datamaskiner og kundebetjening.

Hos Delete IT løser vi et viktig oppdrag med å slette sensitiv data for våre kunder. Vår viktigste prioritet er kundens sikkerhet og det jobbes systematisk i hvert trinn i leveransen for å ivareta dette på en profesjonell måte. Avdelingen bruker verktøy og utstyr av høy kvalitet for å levere et godt resultat og imøtekomme krav fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Delete IT vil sette opp og selge utstyret som fortsatt har en bruksverdi, resten vil gjenvinnes i samarbeid med profesjonelle aktører på en miljøvennlig og etisk måte. Vi er godkjent hos statsforvalteren for å håndtere ee-avfall.

DeleteIT_flyer

Alle ansatte hos Delete IT må levere gyldig politiattest og gjennomgå sikkerhetskurs. I tillegg blir de grundig opplært og fulgt opp for å skape en kvalitetsbevisst og god arbeidsplass. Dette gjør at vi skaper gode kundeopplevelser i tillegg til at vi utvikler et skapermiljø.

Delete IT har en egen hjemmeside, delete-it.no, hvor det står mer om hva vi gjør.
På vår facebook-side, facebook.com/PP.DeleteIT, oppdaterer vi jevnlig med nyheter fra oss og bransjen vi opererer i

Vi utfører sletteoppdrag for private og bedrifter.
Hvis du har utstyr som ikke brukes lenger kan du kontakte oss for sikker sletting!

Delete IT tar imot dokumenter til makulering på vegne av Sikker Makulering. Besøk oss i åpningstiden.

Åpningstider:

Mandag – fredag: 09.00 – 15.00
Lørdag: Stengt

 

Telefon i åpningstiden:
456 07 287

E-post:
it-retur@personalpartner.no

Helge Brynildsen
Arbeidsleder Delete IT
454 78 804
Jostein Nilsson
Arbeidsleder Delete IT
900 24 923