Carlbergveien 5, 1526 Moss
69 26 90 01

Hjelpemidler

Hjelpemiddelavdelingen på Personalpartner håndterer kort- og langtidshjelpemidler for Rygge, Råde, Våler og Moss. Korttidshjelpemidler, som krykker og enkle rullestoler, kan lånes gratis hos oss i inntil tre måneder dersom du er bosatt i en av disse kommunene. Hjelpemiddelavdelingen utfører i tillegg enkle service- og monteringsoppdrag av hjelpemidler for Moss kommune.

Vi lagerfører et bredt utvalg av tekniske hjelpemidler. Servicen innbefatter også utlevering og henting av hjelpemidlet dersom låntaker ikke selv er i stand til å hente på vårt lager. I tillegg virker vi også som formidler for ut-/innlevering av hjelpemidler til brukere som har et permanent behov. Det vil si hjelpemidler som er rekvirert spesielt til den enkelte bruker gjennom kommunens ergo-/fysioterapitjeneste, hjemmebaserte tjenester eller lege. Hjelpemidler på varig utlån leveres/tilbakeleveres via NAV. I Østfold ligger hovedsentralen på Greåker og distribusjon av varige hjelpemidler skjer på ukentlig basis mellom NAV Hjelpemiddelsentral Østfold og Personalpartner AS.

På eget verksted, og i samarbeid med kommunens personell, kan vi foreta mindre justeringer og tilpasninger av utstyret. Vi utfører også enkle utbedringer dersom dette skulle være nødvendig.

Avdelingen er til enhver tid bemannet med ca.15 personer med 1 avdelingsleder og 2 arbeidsledere.

 

Noe av det vi kan tilby for umiddelbart utlån:

  • Toalettstoler og -forhøyere, arbeidsstoler, dusjkrakker, rullatorer og krykker.
  • Rullestoler i ulike varianter.

Har du spørsmål om dette tilbudet kan du henvende deg via telefon, e-post, eller gjerne komme innom oss her i Carlbergveien 5 (ved Rygge storsenter).

Åpningstider
Mandag – Fredag: 08.00 – 15.30

Telefon i åpningstiden:
Rygge, Råde og Våler: 483 29 574
Moss: 483 29 592

E-post:
hjelpemidler@personalpartner.no

Morten Rasmussen
Personalutvikler
483 29 552
Glenn C. Strøm
Personalutvikler/teknisk støtte
976 59 791