Kantine Malakoff VGS

Kundegrunnlaget ved denne spennende arbeidsstasjonen er ca. 1000 elever og 200 lærere. Det er et ungt og levende miljø for arbeidstakere og elever. Kantina har et nært samarbeid med elevrådet og kantineutvalget på skolen, og kantinen etterlever kravene fylket setter til sunn og næringsrik mat og drikke. Vi tilbyr: frokostpakke, salatbar, grove baguetter, grovt bakverk, toast, vafler, omeletter, frukt og grønt, vann,  juice og melkeprodukter. Denne arbeidsplassen gir relevante oppgaver innenfor kokk og servitørfaget. God opplæring av IK-mat systemet er et av de viktigste hovedområdene. I tillegg har vi installert en projektor hvor frukt og grøntkampanjer er godt synlig. For trivselens skyld sendes også store evenementer som VM og OL over projektoren.

Kerstin Müller
Arbeidsleder Malakoff kantine
483 29 588

Personalpartners tiltak i forbindelse med Covid-19

Oppdatert tirsdag 11.01.2022:

På bakgrunn av nasjonale tiltak i forbindelse med koronaviruset, ser vi oss nødt til å tilpasse tilbudet fra våre arbeidsstasjoner.
Ved at vi sammen tar raske og gode grep, håper vi å bidra så godt vi kan til at spredningen reduseres og at færrest mulig blir smittet og alvorlig syke.

Avdelingene som holder åpen kan ha redusert bemanning og følger sikkerhetstiltak.

Vi oppfordrer derfor alle til å følge med på videre informasjon fra www.FHI.no og din kommune sin hjemmeside: MossVåler og Råde.

Ta gjerne kontakt med oss om dere har spørsmål.