Carlbergveien 5, 1526 Moss
69 26 90 01

næringsverket

Næringsverket 2 – 2015 som ble utgitt i oktober hadde en bred omtale om lærekandidat-ordningen men spesielt et intervju av lærekandidat Monica hos Rema1000. Intervjuet er gjort av journalist Kristin Emilie Gudbrandsen. ”Når jeg nå er ute i jobb kjenner jeg hver dag at jeg gjør noe meningsfylt, og selv om det har vært mange tøffe tak underveis har jeg en mestringsfølelse jeg ikke har opplevd tidligere, sier hun. Hadde det ikke vært for støtten fra foreldrene mine og ikke minst Trine Lise hos Personalpartner hadde jeg ikke kommet dit jeg er i dag. Veiledning og god tid har hjulpet meg til å bli mye mer selvstendig og jeg er ikke så redd for å feile lengre. Hadde noen fortalt meg at jeg skulle sitte i kassen hadde jeg aldri trodd på dette for en tid tilbake. Nå ser jeg at jeg mestrer det jeg var mest usikker på, og jeg får så mange hyggelige tilbakemeldinger fra kundene. Lærekandidatordningen har fokus på det jeg kan, og igjen må jeg nevne tid som en viktig faktor. Når jeg ikke føler press får jeg til det meste, sier Monica. Det kan være tøffere enn mange tror når det ikke synes på utsiden at man har utfordringer. Jeg vet selv hvor mye jeg kjemper, selv om det ikke alltid er noe folk vet eller legger merke til. Jeg ønsker å få være den jeg er og her i Rema er det et utrolig inkluderende miljø. Det å være en del av et fellesskap, være glad når man kommer hjem og føle at man har bidratt er helt vesentlig for meg. Mange bedrifter tør kanskje ikke ta imot lærekandidater, men tilbakemeldingen jeg får er at jeg er gull verdt og gjør en utmerket jobb,

 

Personalpartner gir i 2015 et tilbud til 18 lærekandidater, hvorav 7 får sin opplæring i ekstern bedrift. Lærekandidatordningen bygger på modellen med to år på skole og deretter to år i bedrift.