Carlbergveien 5, 1526 Moss
69 26 90 01
69 26 90 02

Sikker makulering

Avdelingen Sikker Makulering ved Personalpartner AS tilbyr nå makulering i Mosseregionen.
Vi kan tilby sikker makulering opp til sikkerhetsnivå 3 i henhold til standard (DIN 32757-1).

Dette innebærer:

  • Konfidensielle papir
  • Pasient/- klientjournaler
  • Regnskap
  • Personalsaker/- journaler etc.

Tjenesten utføres ved at Sikker Makulering plasserer ut, låste eller ulåste, beholdere hos kunden etter avtale og behov. Kunden oppbevarer beholderen på egnet sted i sine lokaler og gir beskjed til Sikker Makulering når beholderen er fylt opp på telefonnummer 48329593 eller e-post til raymond.fjeld@personlapartner.no

Beholderen blir hentet av legitimert personell fra Personalpartner as og transporteres til våre lokaler i låst bil. Videre blir beholderens veid og låst inn for så å makuleres fortløpende.

Pris: 7 kr pr kilo og 60 kr i frakt eksklusive mva.

Sikker Makulering er opptatt av miljø og vi driver derfor kildesortering. Det innebærer at permer, arkivbokser, emballasje med mer kan returneres etter ønske, eller vi kan bruke det til annet gjenbruk. Ved å bruke en slik ordning vil deres bedrift være med på å skape en grønn profil siden alt makulert papir vil gå til resirkulering. Vi tilbyr både abonnementsordning eller behandling uten abonnement. Vi kan rydde verdifull lagerplass for din virksomhet eller sette ut egne låste beholdere som kan tømmes etter avtale.

Raymond Fjeld
Personalutvikler
922 27 246