Carlbergveien 5, 1526 Moss
69 26 90 01
DSC_0709

Østenfor - Et sted i riktig retning

Det var en gang et sted som lå nord for Paris, syd for Tromsø, vestenfor Moskva og østenfor Horten.  Der fantes det en gruppe mennesker som ønsket å lage et sted i riktig retning. Fremdeles, seks år senere, lever gave- og interiørbutikken Østenfor i beste velgående til beste for sine omgivelser. Som i eventyrene ønsker vi å formidle håp. Noen selger  ”a spoon of hope”. Østenfor selger gave- og interiørartikler som formidler håp om en bedre fremtid.

Vi ønsker som Asbjørnsen og Moe å formidle historier. Hadde nevnte herrer levd i dag, hadde de gjort som oss;  å google!  Vi har i tillegg ringt, gått mye rundt og snakket med mennesker for å sette sammen et sortiment med bredde og kreativitet. Du skal finne produkter hos oss som du har drømt om, ønsket og som du ikke trodde fantes her i Moss.

Vi håper at du som kunde kan vandre i butikken og i begeistring oppleve; Jeg fant, jeg fant! Og samtidig vite at du er med på å utvikle butikken til stedet i riktig retning.

Østenfor- et sted med fokus på mennesket

I tillegg til å være et eventyr av en butikk er det også et sted der mennesker som har falt utenfor arbeidslivet får en mulighet til å utvikle seg som menneske gjennom tilpassede arbeidsoppgaver. Vi ønsker gjennom praktisk arbeid og tilstedeværelse formidle til deltakere og kunder, at ethvert menneske har noe å bidra med til samfunnet. Produktene som selges på Østenfor har alle en historie  og forankring i bærekraftig handel. Produktene som selges på Østenfor er fargerike, har brukervennlig design og god kvalitet. Mye av sortimentet lages på Snekkeriet og Redesign, enten det er fuglekasser, dukkesenger eller barnekjoler fra gjenbruksmaterialer.

Så da sier vi som Askeladen; vil du være med så heng på!

folg oss pa face
Elise Roos Mangrud
Arbeidsleder Østenfor
411 70 068